نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند»

بمباران مسجد آوارگان در مرکز غزه

بمباران مسجد آوارگان فلسطینی در نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی (پناهگاه آوارگان فلسطینی) در دیر البلح در مرکز نوار غزه به شهادت دست‌کم ۱۸ تن و زخمی شدن ده‌ها نفر انجامید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان و غزه از شب گذشته تا بامداد امروز ادامه دارد و برآوردهای اولیه حاکی از شهید و زخمی شدن ده‌ها غیر نظامی است.

 

شبکه خبری المیادین بامداد امروز گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مسجدی که آوارگان فلسطینی در ورودی بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه پناه گرفته بودند را بمباران کردند که در پی آن دست کم ۱۸ نفر بر اساس آمار اولیه شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

 

در عین حال، گزارش‌ها حاکیست که در حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه ابن رشد که محل اسکان آوارگان فلسطینی در منطقه الزوایده در مرکز نوار غزه بود، نیز چندین نفر مجروح شدند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار